A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Üdvözöllek kedves Olvasó!

 

 

Farkas Gyöngyi festõmûvész vagyok, a természetes       gyógymódok híve.

Fél éve találkoztam a DXN gyógygombás termékeivel, amikor a fiam betegségére kerestem természetes   megoldást. Rendkívül magas vérzsír szintje, zsírmája miatt speciális diétát igényelt, fáradékony volt, és gyakran elaludt. Sokszor hiányzott az iskolából betegség miatt. Elkezdtem neki adni RG-GL- Spirulinát. Elsõ héten 1-1-6, második héten 2-2-6, harmadik 

 

héten 3-3-6 dózisban. Már a második héten jelentkezett a javulás, ami

fokozatosan óriási pozitív változást hozott. Ma már a fiamnak ideális a testsúlya, a zsír-izom aránya, erõs, egészséges és sportol. Azóta, amióta ezeket a gyógygombás termékeket fogyasztja, nem hiányzott az iskolából. Továbbra is szedi az RG/GL napi 1-1 és a Spirulinát napi 6db-ot és ez elég. Nagyon szereti a meleg Cocozhi-t (ebben GL van), és a meleg Nutrizhi-t, ami nagyon tápláló és egészséges.

Vele egy idõben kezdtem el a Lingzhi Coffee 3 in 1 fogyasztását. Mindig is imádtam a kávét, de sajnos gyomorégést okozott. Nos, ez a kávé nagyon finom, lúgosít, méregtelenít, megjavítja a vérkeringést és az immunrendszert és nem okoz gyomorégést! Egy zacskóból 1-2-3 kávét is lehet készíteni, ízlés szerint. Ez a kávé nem a vérnyomást emeli, hanem az elmét serkenti.


Sajnos több mint 10 éven át magas vérnyomás betegségben szenvedtem. Elõfordult idõnként a 200/120-as érték is! Sajnos a gyógyszerek sem tudták 150/90 alá vinni. Amióta a kávét iszom megszûnt a fülzúgás, fejfájás, és a vérnyomásom 115-125/70-80 között mozog. Igaz még szedek gyógyszert, de már csak a felét.

A vérkeringésem is megjavult. Régen hideg volt a kezem és lábam, most mindig melegek a végtagjaim. A haj korpásodása teljesen megszûnt, bõrkeményedések elmúltak. Sokkal több energiám van, mint azelõtt, és a testsúlyom is csökkent.(Volt némi túlsúlyom.)

Sajnos minden télen sokat szenvedtem a fényhiánytól, amit én csak téli depressziónak hívtam. A Lingzhi kávé ezt is megszüntette, könnyen átvészeltem a telet.

 Mindez a napi 1 zacskó kávénak, és a napi 4 szem Spirulinának köszönhetõ! Ma kezdtem el napi 1 RG-t szedni, mert egy barátnõm a kávétól és napi 1 RG-tõl 1 év alatt 24 kg-tól szabadult meg. Ezt most kipróbálom.


Anyukámnak allergiás eredetû ekcéma volt mind a két kezén, ami már 2 éve nem gyógyult meg, pedig az orvosok sokféle kenõccsel próbálkoztak. Ajánlottam neki is a kávét. Itta, és 3 hét múlva nyoma sem volt az ekcémának. Azóta is issza a kávét, és nem újult ki a betegsége. Õ is sokkal fittebb mint azelõtt. Édesanyám is és én is tapasztaltuk, hogy amióta ezt a kávét isszuk, azóta átalusszuk az éjszakát, és kipihenten ébredünk.(Régen voltak alvásproblémáink!) Nekem személy szerint jelentõsen csökkent az alvásigényem.

Anyu 4 évvel ezelõtt elesett, és a homlokán keletkezett egy kemény duzzanat, ami sajnos nem múlt el, bár különösebb gondot sem okozott, de ott volt. Most vette észre, hogy a kávétól ez is nyomtalanul eltûnt! Volt az orrán kívül egy seb is, ami szintén nem akart évek óta eltûnni, nos, a sebnek már nyoma sincs! Õ kizárólag a Lingzhi kávét issza!


A fogkrém is kiváló, én nem csak fogmosásra használom, hanem rovarcsípésre is, mert megszünteti a fájdalmas viszketést!


Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezeket a kiváló minõségû biotermékeket! Kívánom a betegeknek, hogy meggyógyuljanak, és õk is átéljék azokat a pozitív tapasztalatokat, amiket én is átéltem! Az egészségeseknek kívánom, hogy a termékek fogyasztásával õrizzék meg egészségüket, &e acute;s elõzzék meg a betegségeket.


A DXN termékei finomak, egészségesek, biotermékek. A minõségük kiváló! Istennek hála, ma már mindannyian egyszerûen hozzájuthatunk ezekhez a termékekhez! Még a súlyos áttétes rákbetegségben szenvedõk is esélyt kapnak a teljes gyógyulásra ezekkel a gyógygombákkal!


Fontos tudnivaló:  A Ganoderma (Lingzhi, Reishi)  homeopatiás szer, amely úgy mûködik, mint egy szkenner. Megkeresi a problémát a szervezetben, felerõsítheti és reakciót válthat ki! Az „ellenhatású" reakció néhány napig is eltarthat. Aki ilyet tapasztal, az gyorsabb gyógyulásra számíthat! Éppen ezért ne ijedjen meg, és ne hagyja abba a szedést! Az esetleges kellemetlen tüneteket szüntesse meg,(konzultáljon orvosával) vagy átmenetileg csökkentse a dózist! A fiamnak volt egy egyszeri erõs fejfájása, amit egy szem fájdalomcsillapító megoldott. Édesanyámnak és nekem nem volt „ellenreakciónk". A fiam sokkal gyorsabban gyógyult, igaz õ a kapszulákat is szedte. A kávétól nem tapasztaltunk „ellenreakciót".


A mi családunk soha nem fog lemondani ezekrõl a termékekrõl!


Jó egészséget kívánok:

Farkas Gyöngyi

 

Ha többet  szeretnél megtudni rólam, akkor akkor itt is megtalálsz:

www.farkasgyongyi.hu

 

Ha van pár perced, hogy végig nézz egy rövid bemutatót a lehetöségeidrõl ebben az üzletben akkor kattints ide:

                                              ONLINE PREZENTÁCIÓ

 

 

 

Dato'Dr. Lim- Farkas GyöngyiJan Yau-Farkas Gyöngyi

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on